Skip to main content

Duurzame recreatiewoningen

Landal Reeuwijkse Plassen

De recreatiewoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een parkeerplaats, terras aan het water en veelal over een eigen aanlegsteiger. Alle woningen zijn compleet gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en worden voorzien van zonnepanelen. ParQ Green biedt u niet alleen het grootste, maar ook het meest gevarieerde aanbod duurzame vakantiewoningen van vakantiepark Landal Reeuwijkse Plassen. Van 4 tot 20-persoons en met speciale uitvoeringen zoals Comfort, Kids en Wellness. ParQ Green geeft u alle keuze!

BEKIJK HET AANBODNEEM CONTACT OP

Duurzame recreatiewoningen

Ruim aanbod van 4 tot 20 persoons
4 persoons recreatiewoning

vanaf €259.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER
6 persoons recreatiewoning

vanaf €304.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER
8 persoons recreatiewoning

vanaf €389.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER
10 persoons recreatiewoning

€859.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER
12 persoons recreatiewoning

€849.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER
20 persoons recreatiewoning

€1.299.950,00 k.k. Btw belast

BEKIJK MEER

Parkplattegrond

Het ParQ Green aanbod, uitgelicht op de kaart.
BEKIJK MEER

Interieur

Sfeervol, comfortabel en luxe

De woningen zijn volledig ingericht en het interieur is afgestemd op wat de omliggende natuur te bieden heeft. Dat ziet u terug in de kleuren, materialen, meubels en afwerking. Grote ramen, puien en hoge plafonds met houten balken zorgen voor een open en ruimtelijke karakter met een prachtige lichtinval. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden inclusief beddengoed. De keuken is inclusief inventaris en apparatuur zoals een vaatwasser en combi-magnetron. En elke woning is voorzien van een in- of uitpandige berging.

Nieuwsgierig?

naar een specifieke woning

Midden in het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit duurzame park (Green Key Gold gecertificeerd) heeft prachtige faciliteiten, in een groene en waterrijke omgeving met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegsteiger. ParQ Green biedt u niet alleen het grootste, maar ook het meest gevarieerde aanbod duurzame vakantiewoningen. Van 4 tot 20-persoons, met speciale uitvoeringen zoals Comfort, Kids en Wellness. ParQ Green geeft u alle keuze!