Skip to main content

Uitgebreid aanbod

Investeringsmogelijkheden

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij met name de locatie doorslaggevend is. ParQ Green biedt u het grootste en meest gevarieerde aanbod investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie. Landal Reeuwijkse Plassen is een succesvol, reeds bestaand, duurzaam vakantiepark waar u als investeerder geen verhuurverplichting heeft! Een recreatiewoning van ParQ Green is dan ook een waardevolle investering voor eigen gebruik om zelf van te genieten, voor een aantrekkelijk rendement uit verhuuropbrengsten of een combinatie van beide. U heeft letterlijk en figuurlijk alle keuze!

Verhuur en beheer

volledige ontzorging

Een keuze voor een tweede woning op Landal Reewijkse Plassen is een keuze voor een solide belegging waarbij u volledig wordt ontzorgd. Naar het onderhoud van uw woning, uw terras of tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken en ook de verhuur wordt compleet geregeld door Landal Greenparks, een vertrouwde verhuurpartner gespecialiseerd in het verhuren van premium vakantieparken.

Afspraak maken

Duurzame investering

Green Key Gold

Landal Reeuwijkse Plassen is een duurzaam park en is Green Key Gold gecertificeerd. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in o.a. de recreatiebranche. En dat zie je niet alleen terug op het park zelf maar ook bij de recreatiewoningen die o.a. worden voorzien van zonnepanelen.

Nieuwsgierig?

naar een specifieke woning

Midden in het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit duurzame park (Green Key Gold gecertificeerd) heeft prachtige faciliteiten, in een groene en waterrijke omgeving met directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegsteiger. ParQ Green biedt u niet alleen het grootste, maar ook het meest gevarieerde aanbod duurzame vakantiewoningen. Van 4 tot 20-persoons, met speciale uitvoeringen zoals Comfort, Kids en Wellness. ParQ Green geeft u alle keuze!